Informatii utile

Intrebari despre produse si comenzi:  


Cum pot cauta un anumit produs in magazin?  

Pentru a cauta un produs, va rugam sa folositi modulul de cautare existent in partea de sus a site-ului. Introduceti informatiile cautate, iar daca acestea se regasesc pe site, vi se va afisa o lista a rezultatelor compatibile.  


Sunt persoana juridica. Pot cumpara?  

Da, LaptopWare.ro (https://laptopware.ro) onoreaza comenzile persoanelor juridice. Pentru a primi factura fiscala cu datele firmei, va rugam sa introduceti datele care vi se vor solicita la inregistrare sau in cadrul procesului de comanda.  


Cum procedez daca doresc ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat cea specificata in contul meu de client?  

In aceasta situatie, in cadrul procesului de comanda, veti avea optiunea sa introduceti informatiile corespunzatoare adresei de livrare dorite.  


Administrarea contului de client  Am uitat parola contului. Cum procedez?  

In cazul in care nu va amintiti parola contului Dvs., va rugam sa folositi optiunea Recupereaza parola uitata, disponibila in pagina Acces cont.  


Cum procedez daca doresc sa modific datele din contul meu?  

Pentru a modifica datele din contul de client, va rugam sa va autentificati in cont si sa accesati apoi optiunea Actualizare cont, disponibila in sectiunea Contul meu.  


Trebuie sa am cont pentru a putea cumpara?  

Pentru a face cumparaturi pe site-ul laptopware.ro, nu este necesar sa va creeati un cont de utilizator. Se pot comanda produse inregistrand un cont insa exista posibilitatea de a comanda si fara cont. Se poate crea cont si dupa ce ati adaugat produsele dorite in Cosul de cumparaturi.  


Pot modifica o comanda lansata?  

In cazul in care doriti sa modificati o comanda, va rugam sa ne contactati folosind formularul de contact de pe site. Va rugam sa precizati numarul comenzii sau numele pe care a fost plasata comanda, pe care il puteti regasi in sectiunea Istoric comenzi.  


Pot afla informatii despre comenzile anterioare?  

Puteti consulta istoricul comenzilor efectuate pe site, accesand sectiunea Istoric comenzi.


Doresc sa achizitionez un produs care nu este pe stoc. Cum procedez?  

Daca ati cautat un produs si nu a fost gasit, este posibil ca produsul cautat sa fie in stoc insa nu a fost incarcat pe site. In acest caz ne puteti contacta telefonic: 0741752451, mail: office@laptopware.ro, online: dispunem de chat online, sau folosind formularul de contact de pe site ( click aici ).