Termeni si conditii

Termeni si conditii LaptopWare.ro: 


Utilizarea site-ului www.laptopware.ro este parte a firmei S.C. LaptopWare S.R.L.:


- Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul www.laptopware.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acestia, va rugam sa nu folositi site-ul nostru. 
- Optional, daca va inregistrati ca utilizator al acestui site, aveti posibilitatea sa primiti mesaje electronice legate de produsele comercializate. 

- Datele furnizate de Dvs catre LaptopWare.ro vor ramane confidentiale si vor fi folosite doar in scopul declarat. 
   


LaptopWare.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Astfel, va rugam sa cititi termenii si conditiile de fiecare data cand folositi acest site. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. 
   

Ne rezervan dreptul sa modificam orice pret fara o instiinare in prelabil, ne rezervam dreptul de a anula o comanda daca aceasta nu s-a finalizat corespunzator si nu am primit toate datele necesare procesarii acesteia de la cumparator. Ne rezervam dreptul sa refuzam comenzile care au afisate preturi eronate datorate problemelor tehnice ale platformei utilizate.  


Continutul site-ului https://laptopware.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) sunt proprietatea LaptopWare si este aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996).  Folosirea fara acordul LaptopWare a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Specificatiile, pozele si pretul produsulelor, au caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Produsele comercializate sunt produse neoriginale. Produsele denumite originale sunt produse originale. 
 
Expedierea si Livrarea:


- Expedierea se realizeaza prin curier rapid;

- Costul transportului la comenzile mai mici de 300 LEI este suportata de catre cumparator si nu va fi mai mare de 20 LEI pe colet (curier rapid);

- Comenzile de componente laptop in valoare de minim 300 RON vor beneficia de transport gratuit.
   

Dupa trimiterea comenzii veti fi contactat de un operator LaptopWare pentru confirmare. Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs, termenul de expeditie fiind de obicei de 24-48 ore.


Atentie ! 

  

Comenzile efectuate pe site dupa orele 13, se vor procesa in ziua urmatoare. In cazul in care localitatea dumneavoastra nu se afla in raza de acoperire a curierului si va fi necesar un cost suplimentar pe km, LaptopWare va instiinta cumparatorul despre un cost suplimentar si abia dupa ce cumparatorul isi va da acordul, comanda va fi procesata.


Expeditia se face prin firma de curierat rapid cu care firma noastra are semnat un contract de prestari servicii, ce lucreaza in sistemul door-to-door, sau prin posta romana. Daca au trecut 2 zile lucratoare si nu ati primit coletul va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute. 
 

Plata: 


- Se poate face in sistem Ramburs la primirea coletului sau online prin plata cu cardul la finalizarea comenzii;
- Plata se face in Lei si reprezinta contravaloarea produselor comandate + plata costului de transport.


Returnarea produselor: 


- Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la retur. 
- Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 
- Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
 - Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc). In aceste cazuri LAPTOPWARE va anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda. Valoarea maxima a obligatiilor LAPTOPWARE fata de clientii sai, in cazul nelivrarii produselor sau a livrarii necorespunzatoare, reprezinta valoarea sumelor primite de la clienti exclusiv pentru produsele comandate. 


Frauda:


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor laptopware.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. 


Litigii: 


Orice litigiu aparut va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata. 

  
Dispozitii finale:


- S.C. LaptopWare S.R.L isi rezerva dreptul de a efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului laptopware.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens;
- Nu ne asumam sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru continutul site-urilor care au link-uri pe site, sau care au orice alt tip de legatura (de ex. sponsori, parteneri);
- Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze;
- In momentul efectuarii unei comenzi on-line, clientul declara ca a luat la cunostinta si ca este de acord cu cele mentionate mai sus. 


LaptopWare.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.