Transport

Transport si livrare:


    - Dupa confirmarea telefonica a comenzii componentele vor fi livrate prin curier rapid;
    - Comenzile se livreaza exclusiv in Romania;
    - Costul livrarii produselor este de 15 RON / colet / pentru toate localitatile din Romania.
    - Pentru doua sau mai multe produse se va plati taxa de transport pentru o singura bucata;
    - Livrarea produselor se face in 24-48h (in functie de localitate) exceptand situatiile neprevazute cum ar fi: ninsoare abundenta, drumuri inchise / blocate, inundatii, cutremure, etc. 

   

Achitarea produselor se poate face cu numerar, cu cardul sau prin transfer bancar. In cazul achitarii prin transfer bancar clientul poate primi produsele numai dupa intrarea banilor in contul nostru. Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate din magazinul nostru este de 1-2 zile din momentul confirmarii comenzii si/sau pana la 30 zile pentru produsele ce se aduc pe comanda. In conditii speciale S.C. LaptopWare S.R.L. isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare, cu anuntarea in prealabil a persoanei care a efectuat comanda. 


Pentru comenzile efectuate pana in ora 14:00, acestea vor fi expediate in aceiasi zi. 


Va rugam sa nu acceptati de la transportator colete vizibil deteriorate sau sparte, cu folia taiata, rupta, fara a anunta unul dintre operatorii nostri de vanzari. Declinarea responsabilitatii de a verifica integritatea coletelor la receptie inainte de a semna pentru primirea lor poate conduce la situatia de pierdere a garantiei produselor. 


In cazul in care produsul primit a ajuns deteriorat (spart,crapat) va rugam sa cereti agentului de la firma de curierat sa va intocmeasca proces verbal de constatare. Fara acel proces verbal nu va putem schimba produsul si reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.