Garantie

Produsele achizitionate din magazinul nostru online beneficiaza de garantie in cazul in care acestea sunt defecte sau vin cu probleme de fabricatie. Venim in ajutorul dumneavoastra cu o solutionare rapida. Va rugam sa cititi cu atentie informatiile cu privire la garantie.  


Toate produsele comercializate de catre site-ul www.laptopware.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 


Orice produs achizitionat trebuie sa functioneze pentru scopul si/sau laptop-ul mentionat in comanda dumneavoastra.  La receptia produsului daca se considera ca nu este potrivit sau/si prin montarea in laptop ar putea aduce defectiuni produsului si laptopului nu il folositi si semnalati orice problema catre office@laptopware.ro.  Componenta livrata trebuie sa fie montata pentru scopul pentru care a fost achizitionata si in conditiile recomandate de producator.


Toate operatiunile de montare a componentelor trebuiesc efectuate intr-un service autorizat si de personal calificat, acest lucru fiind obligatoriu sa se regaseasca in certificatul de garantie al fiecarui produs. LaptopWare isi rezerva dreptul de a solicita documente de la service-ul la care s-a efectuat montajul piesei/componentei precum si prezenta stampilei service-ului care a executat montajul pe certificatul de garantie.


Piesele comercializate beneficiaza de garantie 6 sau 12 luni cu obligatia ca toate operatiunile de montare sa fie efectuate de personal calificat si exploatarea acestora sa fie in concordanta cu specificatiile producatorului.


Returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului. Se poate ambala in orice cutie de carton sau folie cu bule, nefiind necesara cutia originala a produsului.


Nu se ofera garantie pentru:


- Defecte cauzate de utilizator, precum: lovituri, indoire, zgarieturi, ciobituri, etichete sau sigilii de garantie indepartate, socuri mecanice; 
- Produsul a fost utilizat in conditii neadecvate: temperaturi extreme, praf, tensiune de alimentare necorespunzatoare, umiditate. 


Toate problemele observate se vor comunica prin e-mail la office@laptopware.ro. E-mailul va contine informatii complete + atasate poze cu produsul sau produsele pentru o solutionare mai rapida. Dupa receptionarea e-mailului dumneavoastra, operatorii LaptopWare vor reveni in cel mai scurt timp pentru solutionarea solicitarii.  Solutionarea garantiilor se va face intr-un termen de maxim 14 zile calendaristice.


Conditiile in care se ofera garantie produselor sunt in conformitate cu  O.G. 21/1992, Legea 449/2003 si O.G. 174/2008.