Cum cumpar?

Cum cumpar de la LaptopWare.ro?          


Ai acum doua modalitati de a plasa o comanda:        


1. Comenzi telefonice:      

- Apeleaza, de luni pana vineri, in intervalul orar 10:00 – 18:00, numarul de telefon 0741752451;

- Comunica operatorului datele tale de identificare si urmeaza instructiunile ce ti le va furniza acesta;

- Mentionam ca trebuie sa stiti denumirea exacta sau codul de produs a produsului pe care urmeaza sa il comandati pentru a facilita o comanda mai rapida prin telefon.        


2. Comenzi prin intermediul magazinului online:          

- Folosirea magazinului online laptopware.ro este intuitiva si facila.    

- Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.      

- Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Finalizare Comanda" care va deschide o noua fereastra cu doua optiuni:


a) Finalizare comanda ca vizitator neinregistrat sau inregistrat;    

b) Comanda poate fi finalizata si fara sa va creati un cont pe site-ul nostru insa exista o serie de beneficii considerabile in deschiderea unui cont precum istoricul detaliat al comenzilor si salvarea datelor dumneavoastra pentru viitoarele comenzi. Inregistrare se face prin completarea unui formular  scurt care va salva toate datele dumneavostra. Daca sunteti deja membru puteti trece la urmatorul pas doar prin autentificarea dumneavoastra cu adresa de email si parola. 


Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului.